Online schilder en tekencursus

online schilder en tekencursus

Online schilder en tekencursus

schilder- en tekencursusOnline schilder en tekencursus

Ben je nieuwsgierig of je talent hebt om te schilderen en tekenen? Schilder en teken je al veel en wil je je kennis en vaardigheden uitbreiden? Altijd al eens op een gemakkelijke manier willen leren tekenen en schilderen? Dan kun je nu comfortabel deze online schilder- en tekencursus volgen. Deze lessen krijg je in PDF-documenten in je emailbox en ze worden elke week naar je opgestuurd. Daarin staat degelijke lesstof en tips en je krijgt wekelijks een opdracht. Verder krijg je wekelijks een Skype-les van 30 minuten. Losse PDF-lessen zijn te koop in de webshop voor € 2,50 per les. Echter als je je aanmeld voor een abonnement krijg je ze gratis opgestuurd.

Schilder en tekenles 1

In deze les gaan we in op het schetsen. Belangrijk als je begint met schilderen en tekenen is dat je leert om losjes te werken, dat je fouten durft te maken kortom schetsen. Schetsen is een vlotte manier om je omgeving te verkennen, een schilder-onderwerp in kaart te brengen en zo vat te krijgen op verhoudingen, vorm, vlakverdeling, licht-donker, en kleur.

Docent

Andrew Zeegers is beeldend kunstenaar en heeft veel ervaring in lesgeven en geeft veel persoonlijke begeleiding.

Materialen

Je krijgt voorlichting over materialen. Het is de bedoeling dat je zèlf je eigen materiaal aanschaft. De eerste les bevat al veel informatie over de materialen die je kunt aanschaffen.

Aanmelden.

Ben je beneden de 18 dan kunnen alleen je ouders je aanmelden. Tevens is het noodzakelijk om voor deze cursus een Paypal account aan te maken en de aanmelding geschied via het aanmelden voor de cursus via Paypal. Meld je aan via deze link.

Community

Tevens is er op deze site een speciale community voor leerlingen en schilders en tekenaars. Als je je eerst hier gratis aanmeldt voor deze site zelf, kun je je daarna gratis aanmelden voor deze groep. Je kunt hier in het forum advies krijgen van andere leerlingen en ook andere leerlingen helpen of gewoon over de lessen praten. Hou het graag netjes en professioneel qua taalgebruik.

[contact-form][contact-field label=’Naam’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-mailadres’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Website’ type=’url’/][contact-field label=’Reactie’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]