La Cucaracha

La Cucaracha | vegetarisch huiskamerrestaurant

La Cucaracha | vegetarisch huiskamerrestaurant

La Cucaracha | vegetarisch huiskamerrestaurant verzorgt vegetarische maaltijden en catering. Het is onderdeel van Domino Design en vormt de culinaire tak. Kunst en lekker eten vormen een gouden huwelijk.
Vele kunstenaars zijn in de loop der tijden geïnspireerde koks gebleken. (Claude Monet, Toulouse Lautrec). We hebben enkele arrangementen bedacht voor onze schilderworkshops maar u kunt zelf ook met wensen en voorstellen komen. We koken voor ons huiskamerrestaurant maar verzorgen ook hapjes en drankjes bij een evenement, waarbij de focus ligt op vegetarische hapjes en de gezonde keuken. Voor we aan de slag gaan luisteren we goed naar onze klanten wat de wensen zijn en spelen daar zo goed mogelijk op in. Op verzoek verzorgen we ook maaltijden met vlees of vis. Het liefst een beetje volgens thema, oosters of midden-oosten.

La Cucaracha | vegetarisch huiskamerrestaurant Arrangementen

La Cucaracha | vegetarisch huiskamerrestaurant verzorgt arrangementen, een warm of koud buffet, een high tea, een eenvoudig diner bij bijvoorbeeld kleine evenementen, schilderworkshops, kleine bijeenkomsten, borrels, bachelor parties en teambuilding-uitjes. Maar maken ook catering voor feestjes, openingen van exposities etc.

Netwerkmogelijkheden

Lekker eten, van een borrelhapje tot een diner, verbindt mensen en is daarom uitermate geschikt als middel om in te zetten bij netwerk-ontmoetingen. Doordat we een klein bedrijf zijn, zijn we flexibel en kunnen we makkelijker inspelen op de behoeften van de opdrachtgever. Het is mogelijk om op locatie bij u thuis of op uw bedrijf de maaltijden te serveren.

Paasontbijt en Kerstdiner

Jaarlijks verzorgt La Cucaracha | vegetarisch huiskamerrestaurant een prachtig Paasontbijt en een heerlijk Kerstdiner. Deze culinaire bijeenkomsten zijn speciaal gericht op mensen met een kleine beurs en mensen die eenzaam zijn. Deze twee culinaire bijeenkomsten zijn niet gericht op het maken van winst maar meer op het sociale aspect van samen ontbijten, lunchen of dineren en mensen ontmoeten. Het is belangrijk om tijdig te reserveren voor deze maaltijden want we hebben een beperkt aantal zitplaatsen.

Bel ons voor een afspraak op 06 – 29413715 of via email info@domino-design.nl

[contact-form][contact-field label=’Name’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Email’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Website’ type=’url’/][contact-field label=’Comment’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]