Expositie bij Galerie Domino

Expositie Gallery Domino | je verbinding met een wereldwijd publiek | Exhibition at Gallery Domino | your connection to a worldwide internet-audience

Exhibition at Gallery Domino | your connection to a worldwide internet-audience | Expositie bij Gallerie Domino | je verbinding met een wereldwijd publiek

Expositie Galerie Domino,

Expositie bij Galerie Domino voor een periode van twee maanden. Ben je professioneel beeldend kunstenaar, fotograaf of graficus dan kun je bij Galerie Domino ’n exposeren. Dit is een online 3D-galerie waar je als bezoeker doorheen kunt wandelen gewoon op je beeldscherm, tablet of mobiel. Je werk wordt op schitterende wijze gepresenteerd op ware grootte zoals het bij een echte galerie aan de muur hangt. Het betekent dan ook dat het inrichten, de informatie en publiciteit die bij een expositie komen kijken minstens zo professioneel in z’n werk gaat als bij een fysieke galerie. Doordat het een online galerie is, kunnen je werk, je CV, linkjes en andere informatie heel makkelijk worden gedeeld.

kosten

de expositieperiode is twee maanden. De kosten voor een expositie van twee maanden bedragen € 50,00, dit is incl. het inrichten en de publiciteit voor de expositie. Deze kosten worden aanzienlijk lager als je lid wordt van het sociale netwerk van Domino Design. Als je blijvend een webwinkel opent in het warenhuis van Domino Design krijg je de expositie gratis aangeboden.

aanleveren materiaal

het is in het belang van jezelf als kunstenaar en van Galerie Domino dat je professionele foto’s aanlevert voor de expositie. Bezoekers kunnen inzoomen op de foto’s van je werk en je wilt dan niet dat men pixels ziet. In de galerie, geldt bij het inrichten dat de schilderijen op ware grootte aan de muur komen te hangen op 72 PPI. Dus is een schilderij b.v. 50 x 70 cm. groot in werkelijkheid, dan ook graag een foto die op 72 PPI 5- x 70 cm. groot is. Afhankelijk van de grootte kunnen in de galerieruimte ongeveer 20 werkstukken hangen.

voorwaarden

  • als mensen gedurende de expositie periode informatie opvragen, gaat de communicatie via de galerie. Dit geldt voor de stukken die op de expositie zichtbaar zijn. In dat opzicht verschilt Galerie Domino niet van een andere galerie.
  • wij kunnen in deze digitale tijd niet nagaan of iemand rechtstreeks contact zoekt via internet met en exposant. Wij doen een beroep op het goede fatsoen van de kunstenaar om desondanks de eventuele verkoop en informatieverstrekking via de galerie te laten lopen.
  • bij verkoop van een werk gaat 10% commissie naar Galerie Domino en 90% naar de kunstenaar.
  • de galerie stelt de kunstenaar op de hoogte van de verkoop en het verzendadres van de client.