mei 30

Screw Up | Dagprogramma

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Screw Up | Dagprogramma

mei 30, 2018 @ 14:00 - 17:00

€30

Screw Up | Dagprogramma

Doorbreek het taboe op fouten maken

‘Screw Up’ is een initiatief ontstaan vanuit een groep enthousiaste ondernemers die de waarde inzien van het delen van ervaringen en het omarmen van fouten. Na meerdere succesvolle edities, doorbreekt ‘Screw Up’ ook dit jaar het taboe op fouten maken en stimuleert foutvriendelijkheid in deze door perfectie gedreven prestatiemaatschappij. Maak optimaal gebruik van je fout en buig het om tot bron voor innovatie, groei en ontwikkeling! Let op: er is een dag- en een avondprogramma.

Dagprogramma: 14.00 – 17.00 uur (inloop vanaf 13.30)

Dat we moeten leren van fouten weten we allemaal, maar hoe je dat het beste doet blijkt in de praktijk lastig. Het dagprogramma brengt ondernemers, organisaties en teams die willen innoveren in beweging. We doorbreken deze middag het taboe op fouten maken, maken fouten bespreekbaar en geven concrete handvatten waarmee beter geïnnoveerd en geleerd kan worden. Dat doen we met een divers programma, variërend van een confronterende quickscan tot inspirerende voorbeeldverhalen. De teamleden van ‘Screw Up’ geven een drietal uiteenlopende workshops, waarvan je er maximaal twee kunt volgen.

WORKSHOP HOE SPREEK JIJ IEMAND AAN OP EEN GEMAAKTE FOUT?

Hoe communiceer jij in je team als er iets verkeerd gaat? Hoe positioneer je je ten opzichte van de ander en welke woorden kies je? Aan de hand van onder andere Rumsfeld’ known unknown theory en de theorie van Radicale Openhartigheid leren Rik Peters en Kirsten Dabekaussen je hoe je fouten bespreekbaar maakt. Rik Peters is Universitair Hoofddocent leergeschiedenis aan de RUG en Kirsten Dabekaussen is in opleiding tot arts en doet promotieonderzoek naar het taboe op fouten maken in de medische wereld.

WORKSHOP INNOVATIE & EFFECTIEF OMGAAN MET FOUTEN

Johannes Postema behandelt in een interactieve workshop hoe je als bedrijf goed omgaat met fouten. Aan de hand van je eigen context én een case van Voys Telecom leer je hoe je je bedrijf innovatiever maakt door effectief met fouten om te gaan. Johannes is bedrijfskundige, toegepast psycholoog en heeft ruime ervaring in het ondernemerschap.

WORKSHOP WIL JIJ ALLEEN PRESTEREN OF DURF JE TE LEREN?

Wat is jouw drijfveer om doelen te behalen? Wil je vooral presteren of liever leren? Mark Sekuur gaat in op je persoonlijke attitude. Je krijgt inzicht in je eigen mindset én die van anderen. Na deze workshop laat jij je minder in de weg staan door de angst om fouten te maken. Mark geeft deze workshop mede op basis van zijn eigen ervaringen als opleidingstapelaar (mavo-mbo-hbo-hbo+-wo) en vanuit zijn achtergrond als veelzijdig ondernemer.

Na het volgen van het middagprogramma heb je handvatten om:

  • fouten bespreekbaar te maken;
  • te experimenteren in je werkcontext;
  • te leren van fouten én fouten van jezelf en anderen te voorkomen;
  • bij te dragen aan een foutvriendelijke cultuur in je organisatie;
  • de angst voor fouten te beperken zodat je innovatiever wordt.

Eet je mee?

Om het dagprogramma te laten bezinken kun je na afloop genieten van een diner bij ons in Grand Theatre voor €15,-! Het menu wordt nog bekend gemaakt. Opgeven kan via deze link.

Menu
Hoofdgerechten
Perzische rijstschotel met kruiden, dadel en walnoot
Pittige Italiaanse pastasalade met basilicum, abrikoos en een beetje knoflook

Bijgerechten
Turkse herdersalade met bonen Tomaten-salsa salade
Stokbrood en kruidenboter en avjar

De Foute Expositie
Gedurende de gehele maand mei is in het kader van ‘Screw Up’ een ‘Foute Expositie’ te zien in Grand Theatre. In deze informatieve en activerende expositie word je getriggerd fouten te maken, je fouten te bekennen en krijg je inzicht in de meerwaarde van fouten en in hoe fout vriendelijk je bent ten opzichte van jezelf en anderen.

Details

Datum:
mei 30, 2018
Tijd:
14:00 - 17:00
Kosten:
€30
Evenement Tags:
, ,
Site:
www.grandtheatregroningen.nl

Locatie

Grand Theatre
Grote Markt 35
Groningen, Groningen 9711 LV Netherlands
+ Google Maps
Telefoon
+31 6 43600093
Bekijk de site van Locatie
Login Lost Password

@

Niet recent actief