Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Schilderlessen

september 28, 2016 @ 19:30 - 22:00

€ 10,00

Schilderlessen.

Schilderlessen bij Edanz. Elke woensdagavond van 19.30 u. tot 22.00 u. Oldebarneveldlaan 6 te Groningen.

Schilderlessen bij Edanz. Elke woensdagavond van 19.30 u. tot 22.00 u. Oldebarneveldlaan 6 te Groningen.


Schilderlessen bij Edanz
. Iedere woensdagavond van 19.30 u. tot 22.00 u. kun je er terecht voor schilderen en tekenen naar ongekleed model. Er komen ook lessen aan met schilderen naar ongekleed model. Noteer in je agenda: woensdagavonden schilderavonden. Ieder werkt aan zijn of haar eigen werk en je krijgt professionele begeleiding van tekenleraren.
Een cursus tekenen- en schilderen in een omgeving die je inspireert tot ‘t maken van kunst. Onder leiding van een professioneel kunstenaar nieuwe vaardigheden ontwikkelen en je eigen mogelijkheden verkennen. Werken naar model, portret en/of stilleven in een gezellige groep…

Schilderlessen

Schilderlessen elke woensdagavond bij Edanz.

de cursus:

De schilder- en tekencursus is bedoeld voor zowel beginners als gevorderden. Diverse teken- en schildertechnieken worden behandeld en er wordt aandacht besteedt aan thema’s zoals compositie, vorm, kleur, clair-obscuur en expressie. Er wordt gewerkt naar de waarneming (model en stilleven), maar mogelijkheden tot abstraheren worden ook aangereikt. Je krijgt veel individuele begeleiding.

docenten:

Je krijgt les van ervaren en goed opgeleide schilderdocenten, met veel ervaring in lesgeven en je krijgt veel persoonlijke begeleiding.

materialen:

Je krijgt voorlichting over materialen. Het is de bedoeling dat je zèlf je eigen materiaal aanschaft. Op deze manier bouw je zelf ook ‘n eigen ‘arsenaal’ op. Voor verdere vragen over materialen kun je bij de docent terecht.
Het is altijd raadzaam om je eigen schildermaterialen aan te schaffen. Zo bouw je in de loop der jaren ook je eigen arsenaal op. Voor de tekenlessen heb je minimaal nodig:

  • doosje houtskool-krijtjes
  • kneedgum
  • tekenklemmen
  • en denk later ook aan een tekenmap (dit is erg belangrijk omdat je anders je werk met oprollen en dat ziet er erg onprofessioneel uit) en een leuke tas of koffertje om alles mee te kunnen nemen.
  • later als je gaat schilderen heb je penselen, verf en andere gereedschappen nodig daarover kunnen we ook advies geven.

Meer informatie is te vinden op de Facebook Event page van dit event: https://www.facebook.com/events/183647768711744/?active_tab=posts

[contact-form][contact-field label=’Name’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Email’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Website’ type=’url’/][contact-field label=’Comment’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]

Details

Datum:
september 28, 2016
Tijd:
19:30 - 22:00
Kosten:
€ 10,00
Evenement Tags:
, , , , , , , , ,

Organisator

E-mail
info@domino-design.nl

Locatie

Edanz | schilderlessen
Oldebarneveltlaan 6
Groningen, Groningen 9716 EJ Netherlands
+ Google Maps
Phone
06 - 29413715
View Locatie Website

Responses