Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kerstdiner 2016

december 25, 2016 @ 16:00 - 22:00

€ 19,95
Kerstdiner 2016

Kerstdiner 2016

kerstdiner 2016

Kerstdiner bij de Lichtmakers te Groningen. Op 1e kerstdag ’s middags vanaf 16.00 u. komen we bij elkaar in het pand van de Lichtmakers aan de Barmaheerd 52 te Groningen. Het menu is bij het ter perse gaan van dit event nog niet bekend maar dat wordt toegevoegd zodra dat duidelijk is.

Kerstdiner 2016 | ontvangst

kerstdiner-3

De ontvangst / inloop is vanaf 16.00 u. en dan maken we het gezellig met hapjes en drankjes en gezelligheid onder elkaar. Stokbrood, kruidenboter, tapenade, kaasjes, alles om de gezelligheid te bevorderen. Gezellig samen verhalen uitwisselen en kennnismaken met elkaar.

Kerstdiner 2016 | Driegangenmenu

kerstdiner4

We gaan een mooi driegangendiner maken met soep, hoofdgerecht en grand dessert. De focus ligt op vegetarisch maar voor de enkele vlees/vis-gebruiker zullen we ook iets maken.

Reserveren

 

telefoon

Laat tijdig weten dat je kunt komen via Facebook, mail, rooksignalen, telefoon, en andere social media want de interesse is groot en de boekingen stromen meestal gauw binnen. Er is ruimte voor 20 personen en we willen niemand teleurstellen. Mail naar info@domino-design.nl, bel 06 – 29413715, of reageer tijdig via de verschillende Facebookgroepen.

Ideeën

vintage-christmas-dog-download-graphicsfairy

Heb je nog ideeën voor een gezellige activiteit tijdens deze kerstontmoeting, laat het ons dan weten, b.v. gedichten voorlezen, een film vertonen, of andere activiteiten…. Maak deze kerst de gezelligste kerst sinds jaren….. Laat via het contact vel hieronder weten wat voor ideeën je zoal hebt. Bij de Lichtmakers kan een hoop en we zijn heel creatief.

Vrienden

Neem gerust vrienden mee, je favoriete muziek of andere dingen die de sfeer verhogen…. Wij hopen van je te horen en wees welkom.

Prijs

De prijs voor het kerstdiner is € 19,95.
Voor Lichtmakerleden is het € 9,95.

Deze prijs houden we aan omdat het een speciaal diner is wat luxer dan normaal. Bedenk dat je de Lichtmakers hiermee ook steunt, en door de Lichtmakers te steunen steun je onze vele goede activiteiten, dus je geniet van een luxe diner en tegelijk steun je het goede doel.

Tot ziens bij de Lichtmakers

Over Domino Design | Court of Fine Arts.

shop-100

P.S. Domino Design zoekt leden voor z’n website. Deze website bestaan uit een gratis gedeelte en een betaald gedeelte.

  1. Het sociale netwerk is gratis en kunt vriendschappen aangaan, je bij groepen aansluiten. Het is de bedoeling dat het een beetje zakelijk getint is. D.w.z. elkaar helpen met elkaars praktijk, wat je praktijk ook moge wezen, zolang het een construtieve praktijk is die een vreedzame wereld steunt.
  2. Het warenhuisgedeelte is met een maandelijks abonnement. Het abonnement kost slechts € 5,00 per maand waar je een superdeluxe webwinkel voor krijgt met een eigen banner en logo. Tevens 5% commissie per verkocht artikel. That’s the deal. Wij steunen je in alle activiteiten om je webwinkel op te zetten.
[contact-form][contact-field label=’Name’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Email’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Website’ type=’url’/][contact-field label=’Comment’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]

 

Details

Datum:
december 25, 2016
Tijd:
16:00 - 22:00
Kosten:
€ 19,95
Site:
http://dominodesign.org

Organisator

Domino Design
Phone
06 - 29413715
E-mail
info@domino-design.nl
View Organisator Website

Locatie

De Lichtmakers
Barmaheerd 52
Groningen, Groningen 9737 MH Netherlands
+ Google Maps
Phone
06 - 29413715

Responses