Jun 11

Hélène Wagener presenteert De Oorkonde

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Hélène Wagener presenteert De Oorkonde

juni 17, 2018 @ 14:30 - 16:00

Free

Hélène Wagener presenteert De Oorkonde

Hélène Wagener presenteert De Oorkonde

Hélène Wagener presenteert zondag 17 juni van 14.30 uur tot 16.00 uur haar nieuwste literaire thriller bij Gianotten Mutsaers, De Oorkonde. Saskia Bodelier zal deze middag leiden en gaat in gesprek met Hélène Wagener en met het publiek.

Wie wil zakenvrouw Blanche Defuis ruïneren? De verhuizing van Amsterdam naar het Zeeuwse Zeelenburgh is voor niets geweest! Blanche is niet alleen gevlucht voor een psychopaat, maar ook voor haar eigen verleden. Zij ontdekt dat haar kersverse echtgenoot Tom via sms’jes, Messenger en Skype communiceert met alias Moontje. Gaat hij alleen digitaal vreemd?

De Oorkonde

Hélène Wagener (1969, Tilburg) is werkzaam in de wijkverpleging, journalistiek en doet de redactie voor het Reeshofjournaal. Ze is getrouwd en moeder van drie dochters en twee stiefkinderen. Hélène: ‘Ik heb altijd een druk leven gehad. Momenteel ben ik herstellende van een zware nekoperatie. Ik ben de neurochirurg dankbaar dat hij een verlamming wist te voorkomen. De afgelopen maanden heb ik veel levenslessen geleerd. Ik pluk de dag en geniet intens van alle mooie momenten. Verder ben ik dol op lezen, het maken van bos- of strandwandelingen, Zeeuws-Vlaanderen, Amsterdam en het zorgen voor! Want ook verplegen is een passie. Het creëren van een spannend verhaal kost mij weinig moeite, ik ga er geheel in op!” Onder het pseudoniem Hélène Rietman publiceerde zij in diverse genres, overwegend bij de Tilburgse uitgever Multi Media. Je bent van harte welkom deze boekpresentatie bij te wonen, aanmelden is gewenst via info@gianottenmutsaers.nl.

Boekbeschrijving:

Het woord ‘dood’ dringt langzaam door in mijn bewustzijn. Het wroet zich in mijn wezen en laat zien wie ik ben. Zelfreflectie spiegelt de waarheid, ik ben een moordenares! Wie wil zakenvrouw Blanche Defuis ruïneren? De verhuizing van Amsterdam naar het Zeeuwse Zeelenburgh is voor niets geweest! Blanche is niet alleen gevlucht voor een psychopaat, maar ook voor haar eigen verleden. Zij ontdekt dat haar kersverse echtgenoot Tom via sms’jes, Messenger en Skype communiceert met alias Moontje. Gaat hij alleen digitaal vreemd? Wanneer Blanche een filmpje opent in een WhatsApp-bericht, wordt alles duidelijk. Haar aartsvijand heeft haar gevonden en maakt alles kapot wat Blanche liefheeft.

Details

Datum:
juni 17, 2018
Tijd:
14:30 - 16:00
Kosten:
Free
Site:
info@gianottenmutsaers.nl

Organisator

Boekhandel Gianotten & Mutsaers
Telefoon
013-4651111
E-mail
info@gianottenmutsaers.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Boekhandel Gianotten & Mutsaers
Boekhandel Gianotten & Mutsaers Emmapassage 17 5038 XA Tilburg
Tilburg, Noord Brabant 5038 XA Netherlands
+ Google Maps
Telefoon
013-4651111
Bekijk de site van Locatie
Login Lost Password

@

Niet recent actief