Boeddha Bedeltje Zilver

Boeddha Bedeltje met veersluiting

Boeddha Bedeltje met veersluiting is een bedeltje dat je aan een armbandje hangt. Het geeft een beetje een spirituele uitstraling. Er zijn vele bedeltjes van zilver in Museumshop Marandrew, dus kijk even rond. Dit is een leuk verzamelbedeltje voor jezelf maar nog leuker om cadeau te geven aan iemand voor een verjaardag. Het staat altijd leuk.

Echt Zilver

Alle sieraden zijn van echt zilver (92,5%), goud vermeil (goud over echt zilver) of gerecycled messing en het merendeel ervan is handgemaakt. Europese producten worden getest en gestempeld door Waarborg Holland volgens de Nederlandse wetgeving. Dus u kunt zeker zijn van onze hoge kwaliteit.

Tibetan Children’s Education Foundation

Een gedeelte van de opbrengst gaat naar de Tibetan Children’s Education Foundation. De TCEF voert diverse projecten uit

Fairtrade

Shanti is lid van de Fair Trade Federation. De Fair Trade Federation is een vereniging van eerlijke handel groothandelaren, detailhandelaren, en producenten waarvan de leden zijn toegewijd om eerlijke lonen en goede kansen op werk voor economisch benadeelde ambachtslieden en boeren wereldwijd.

Museumshop Marandrew

Museumshop Marandrew is onderdeel van Domino Design | Court of Fine Arts.

Domino Design

Domino Design is een cultureel, digitaal ecosystem  dat kunstenaars, leveranciers, klanten, opdrachtgevers, theaters en culturele organisaties met elkaar verbindt om de onderlinge communicatie en handel te stimuleren. Het is een gunstige omgeving voor de culturele sector waar mensen hun werk kunnen verkopen en contacten onderhouden. Begin je eigen webwinkel en verkoop je schilderijen of andere arts & crafts producten verkopen. Sluit je aan bij onze community gedeelte waar je contacten kunt onderhouden met collega’s klanten, opdrachtgevers en andere mensen in de community.

We hebben meerdere websites:

kijk op https://dominodesign.org en bezoek ons cultureel warenhuis

bezoek ook onze museumshop en giftstore: https://www.museumshop-marandrew.nl

kijk op http://www.domino-design.nl voor het werk van Andrew Zeegers

kijk op https://www.etsy.com/shop/MuseumshopMarandrew voor mijn tekeningen en aquarellen

kijk op http://mediumnetwork.dominodesign.org/home/ dit is een uitzendbureau voor kunstenaars en Arts & Crafts Professionals

kijk op http://xpress.dominodesign.org/ dit is een marktplaats voor digitale downloads zoals e-books, foto’s, video’s, audio-files

social media:
Linked-In: https://www.linkedin.com/in/andrewzeegers123456789/
Facebook: https://www.facebook.com/Domino-Design-126214654060278/
Twitter: https://twitter.com/Domino_Design

Verder geef ik teken- en schilderlessen aan kinderen, jongeren en volwassenen via internet: http://domino-design.nl/cursussen-voor-kinderen/cursussen.voor.kinderen.htm Deze lessen zijn goedkoop omdat ze nog heel erg in opbouw zijn, dus sla je slag.

Je kunt ons bereiken op 06 – 11471709 en via info@domino-design.nl